Predstavljanje zaklade sv. Dominik Savio u Švicarskoj

POMAŽUĆI DRUGIMA ČINIMO DOBRO I SEBI!

02.lipnja 2018. u Hrvatskom klubu u Baselu, predstavljena je biografija svetog Dominika Savia „Rođen za nebo“ kao i Zaklada sveti Dominik Savio. Predstavnike Zaklade toplo i srdačno su dočekali domaćini, naši Hrvati koji dugi niz godina žive i rade u Baselu, Bernu, okolici Zuricha te u drugim krajevima Švicarske.

Uz bogat duhovni glazbeni program, popraćen citatima iz života svetog Dominika Savia, predstavljeni su svrha i cilj Zaklade koja je usmjerena i osnovana za pomoć mladima bez obitelji ili iz potrebitih obitelji koje su bez sredstava za redovno školovanje djece, bez perspektive bez obrazovanja.

Radosni smo bili susresti i mlade potomke hrvatskih obitelji koji su rođeni i dugi niz godina žive u Švicarskoj, ali su zahvaljujući svojim roditeljima također senzibilizirani za pomoć mladima u Hrvatskoj te zainteresirani za aktivno uključenje u rad Zaklade.

Susret je protekao u prijateljskom i toplom ozračju uz tradicijske kolače i zakusku, srdačne razgovore i nova poznanstva za koja želimo da se nastave i uz koja želimo da naša Zaklada nastavi živjeti i razvijati se još puno godina koje su pred nama.

Od srca velika hvala svim našim dragim prijateljima u Švicarskoj na toplom prijemu, na aktivnom podržavanju Zaklade kroz uključenje u mrežu podupiratelja i zajedno se radujemo svim mladim ljudima koje će Gospodin dovesti na put Zakladi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.