Družbica Bezgrešne Zaklade svetog Dominika Savia i živa molitva krunice

Svake četvrte nedjelje u mjesecu Družbica Bezgrešne, molitvena zajednica kao i zajednica rasta i pomaganja Zaklade svetog Dominika Savia na Radio Mariji moli živu krunicu u 20.15.

Prije više od godinu dana, po uzoru na malog sveca velikog duha, sv.Dominika Savia osnovana je Družbica Bezgrešne, zajednica mladih stipendista, obitelji, podupiratelja, zakladnika koja prije svega molitveno djeluje, ali i u zajedništvu potiče rast, djela milosrđa, međusobnog potpomaganja, podrške i ljubavi. Družbica Bezgrešne, s obzirom na još uvijek aktualnu epidemiju, sastaje se jednom mjesečno preko Zoom susreta moleći krunicu, a od ovog mjeseca jednom mjesečno predvodi molitvu žive krunice na Radio Mariji.

Večeras, na prvu adventsku nedjelju, bila je prva molitva žive krunice Družbice Bezgrešne iz studija Radio Marije, na uočnicu početka devetnice Bezgrešnoj. Silno smo se obradovali “toj slučajnosti”.

Pridružite nam se u molitvi krunice svaku četvrtu nedjelju na Radio Mariji u 20.15 i ako osjetite poticaj ili imate želju javite se moliti i djelovati zajedno s nama.

Zajedno možemo istkati mala djela s puno ljubavi i učiniti ih većim. Zajedno se možemo više međusobno obogaćivati i rasti. Zato ne oklijevaj, nego se odluči i pridruži!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.