Mladi za mlade

I u mjesecu prosincu Družbica Bezgrešne Zaklade svetog Dominika Savia molila je živu krunicu neposredno po blagdanu Svete Obitelji na Radio Mariji i tom prigodom mladi su vodili molitvu krunice. Bili su to studenti koji od svojih studentskih zarada i prihoda uplaćuju u Zakladu i na taj način skrbe i podržavaju druge mlade na njihovom putu školovanja i pridobivanja zvanja, na putu prema samostalnom životu.

Tom prigodom bili su posebno srdačno dočekani od glavnog urednika Radio Marije, p.Stjepana Fridla koji je iskazao veliko zadovoljstvo i srdačnost ugoščujući mlade studente u svom programu.

Ovo je bila jedna lijepa gesta i primjer ne samo materijalne nego i duhovne skrbi mladih za mlade sa željom da se, poput vala, takve iskre dobrote i aktivnosti prenose sutra s naših stipendista na druge generacije mladih u društvu čineći tako svijet više boljim i humanijim.

Želja je također da i u sljedećim mjesecima mladi Družbice Bezgrešne Zaklade svetog Dominika Savia, po uzoru na samog nebeskog zaštitnika, sve više budu angažirani ne samo u djelima milosrđa nego i u molitvi žive krunice Majci Mariji.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.