Uskrsna čestitka Zaklade

„Jer ja živim i vi ćete živjeti.“ (Iv 14,19)

 

Svjetlo je obasjalo nebo i zemlju. Uskrsnuo je naš Gospodin, naš Kralj! Smrt je pobijeđena kao i svaka patnja, besmisao, svako lutanje i besciljnost. S Njim smo sve zadobili. U Ljubav smo zaogrnuti! Ljubav koja se dala potpuno, izgorila kako bismo živjeli i donosili svjetlo svima koji takvu Ljubav još nisu upoznali.

Blagdan Uskrsa nam najviše progovara o neshvatljivoj čežnji i traganju Boga za čovjekom, ludoj ljubavi kojom nam daruje Sina kako bi nas pale otkupio, podigao, vratio k sebi. Bog koji se nikad ne umara vraćati nas na pravu stazu, otkupljuje nas Krvlju Jaganjca kako bismo i mi jednom uskrsnuli s Njim u nebesku slavu. On, naš Put, Istina i Život okuplja nas u zajedništvo oko svjetla uskrsne svijeće koja rastjeruje sve tmine našeg života, koja osvjetljava put, unosi sigurnost u srce da smo ljubljeni, da ima netko tko je već dao svoj život za nas i koji sada živi i čeka nas.

Predragi stipendisti Zaklade, obitelji i naši dragocjeni podupiratelji, od srca želimo da plam Uskrsa u svoj punini živi u vašim srcima, da osjetite rađanje novog i drugačijeg, da ojačani ljubavlju Stvoritelja kročite u sigurnosti Očeve ljubavi darovane nam po Sinu, Isusu Kristu koji nam je rekao:“Jer ja živim i vi ćete živjeti.“

 

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS!

Vaša Zaklada svetog Dominika Savia

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.