Uskrsna čestitka Zaklade

„Stoga neka je u našim dušama svjetlost Uskrsa, radost vazmenih blagdana i život vječni da hodimo u novosti života.“ (Rim 6,4)

 

Nova svjetlost pobjede obasjala je svijet, nova nada je rođena, ljubav koja je sve nadmoćno pobijedila. „Uskrsnu, kako je rekao!“

Poslušno prihvaćajući svoj križ i patnju došao je do cilja – do uskrsnuća i konačne pobjede života. Dao nam je put kojim ga trebamo slijediti u svakoj patnji i križu. Radost života, pupoljak novog stvaranja rođenog iz trnja, smisao koji svemu daje puninu. Sve naše patnje po njemu dobivaju značenje i bivaju ovjenčane slavom novog rođenja, pobjede nad besmislom, nad svim težinama i križevima.

Ljubljeni Isuse, povedi nas prema našem uskrsnuću, da gledajući u svjetlost tvoje pobjede budemo trajno osnaženi  koracati prema vlastitoj pobjedi Uskrsa i to ne samo na koncu našeg života već svakodnevno kako bi miris tvoje ljubavi širili u svijetu i tako već ovdje živjeli predokus neba.

Dragi naši stipendisti Zaklade, drage obitelji i naši dragocjeni podupiratelji, svima od srca želimo da uskrsli Isus zavlada nama, da svojom pobjedom utire svakodnevno put našim pobjedama u borbi protiv grijeha i smrti, te da zajedno s njim postignemo pobjedu života, dobrote, ljubavi i mira.

U tom duhu želimo svima

RADOSTAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS!

 

Vaša Zaklada sv.Dominika Savia

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.